Az esküvői fotós az a pont a költségvetésben, amiben senki nem szeret spórolni. Mindenki csodálatos képeket, pillanatokat akar látni a fotókon, amik örök emlékként kísérik végig utána az életünket. Az esküvői fotósok zöme 100.000-150.000 Ft között dolgozik, ami ugyan sokak szerint megéri, szerintem pedig elrugaszkodottan hatalmas összeg. Nem mondom, hogy beletörődtem volna a család által okostelefonokkal készített képekbe, de biztosan nem szerettem volna ennyit áldozni 30-40 fotóért. Úgy gondolom ma már sokunknak az ismerettségi körében akad 1-1 tehetséges amatőr fotós, ügyesebb hobbi fotós egy jó géppel. Nekem szerencsém van, mert egy kedves ismerősöm, aki már korábban fotózott minket, a kisfiamat is, vállalta az esküvő fotózását nászajándékképp. Ő és a kedves párja is egész estés vendégek voltak. Ügyes fotós, elkapta a legjobb pillanatokat, megvannak az este nagy eseményei a fotókon. Nem bántuk meg, hogy végül nem hívtunk nagy nevű, felkapott esküvői fotóst brutális áron, ugyanis ezekkel a fotókkal is ugyanolyan boldogok leszünk.

Megosztok itt is néhány fotót, de később egy videóba is készül egy összevágás. Nézzétek meg és mondja valaki, hogy ezek a fotók nincsenek olyan jók, mintha fizettünk volna 200.000 Ft-ot egy agyonsztárolt fotósnak.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4_1.jpg

6_2_1.jpg

8_2.jpg

9.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoszervezesokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr406630449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása